Fenerbahçe'nin yeni yıldızı hayırlı olsun! 42 gol 31 asist! Ön libero değil adeta Messi geliyor...

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı hayırlı olsun! 42 gol 31 asist! Ön libero değil adeta Messi geliyor...

Fenerbahçe, Süper Lig'de ve Konferans Ligi'nde sergilediği mükemmel performansın ardından transferde de iddialı adımlar atmaya hazırlanıyor.

Süper Lig'in 4. haftasında Ankaragücü'nü 1-0'lık skorla mağlup eden Fenerbahçe, Osayi'nin attığı golle üç puanın sahibi oldu. Sarı-lacivertli takım, bu sonuçla 9 resmi maçta da kusursuz bir performans sergileyerek galibiyet serisini sürdürdü.

TRANSFER DÖNEMİ BİTMEDİ, FENERBAHÇE HAREKETTE!

UEFA listesinin verileceği son tarih olan 15 Eylül'e kadar Süper Lig takımları kadrolarına yeni oyuncular ekleyebilir. Fenerbahçe bu süreci etkili kullanmaya kararlı gözüküyor.

1-022.jpg

SALİH ÖZCAN İÇİN BORUSSİA DORTMUND İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Galatasaray'ın da ilgilendiği milli futbolcu Salih Özcan, Fenerbahçe'nin radarında. Borussia Dortmund ile yapılan görüşmeler sonucu, Salih'in Fenerbahçe'ye kiralık olarak katılması planlanıyor. Oyuncunun piyasa değeri 13 milyon Euro. Ancak ulusal transfer bilgi platformu üzerinde Salih Özcan'ın en yüksek piyasa değeri 17 milyon euro olarak belirtiliyor. Resmi açıklamanın çok yakında yapılması bekleniyor.

2-017.jpg

AL MUSRATİ BOMBASI

Braga'da forma giyen Libyalı orta saha oyuncusu Al Musrati, Fenerbahçe'nin gündeminde. Transfer için 15 milyon Euro'luk bir bütçe ayrıldığı söyleniyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse, Al Musrati, sezon başında transfer edilen Cengiz Ünder ile birlikte Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferleri arasına girecek.

Bu transfer hareketliliği, Fenerbahçe'nin bu sezon Süper Lig'deki başarısını sürdürme ve Avrupa'da daha iddialı olma hedefini gösteriyor. Fenerbahçe taraftarı, bu transfer haberlerini büyük bir heyecanla bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN