Fırtına ve yağış o şehirleri kilitledi! Meteoroloji uyarıları THY'yi de hareketlendirdi!Dışarı çıkan çıktığına bin pişman olacak

Fırtına ve yağış o şehirleri kilitledi! Meteoroloji uyarıları THY'yi de hareketlendirdi!Dışarı çıkan çıktığına bin pişman olacak

Meteoroloji uyardı Türk Hava Yolları seferleri bir bir iptal etti. Meteoroloji birçok il için sağanak ve fırtına uyarısı yaparken Türk Hava Yolları da olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal etti. Seferlerinizi kontrol etmeden sakın yola çıkmayın. İşte iptal olan sefer detayları…

Türkiye'nin dört bir yanında olumsuz hava şartları görülürken Türk Hava Yolları da bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. İstanbul başta olmak üzere birçok seferin iptal edildiği duyuruldu. İşte iptal olan sefer detayları…

THY SEFERLERİ İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile İstanbul ve yurtiçi bazı şehirlerde seferlerin iptal edildiğini açıkladı. Sivas, Kahramanmaraş, Erzurum ve Antalya'da örülen olumsuz hava koşulları nedeniyle seferlerin iptaline karar verilirken İstanbul Havalimanı kalkıştı ve varışlı bazı seferlerin iptal edildiği belirtildi. Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda iptal edilen sefer sayılarında artış yaşanabileceği aktarıldı.

turk-hava-yollari.jpg

UYARILAR PEŞ PEŞE GELDİ


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar dikkatle takip edilirken sağlık ve fırtına uyarısı peş peşe geldi. Yapılan açıklama doğrultusunda yurdun Kuzeybatı kesimlerinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların akşam saatlerinden sonra etkili olmaya başlayacağı belirtildi.

yagis-2.jpg

Pazartesi gece saatlerine kadar Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın kıyılarında yağışların yerel ve kuvvetli olması bekleniyor. Yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğinin altı çizildi.

KARADENİZ BÖLGESİ'NE UYARI YAPILDI

Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında görülecek sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlarının gece saatlerinden itibaren kuvvetleneceğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü batı ve Kuzeybatı Rüzgarları ile birlikte Pazartesi günü Samsun'un doğu ilçeleri, Ordu, Giresun'un batısı ile Trabzon'un doğu kesiminde, Giresun'un doğu ve Trabzon'un batı ilçeleri ile birlikte Rize ve Artvin kıyılarında çok kuvvetli yağışların görüleceği aktarıldı. Sel, su baskını, yıldırım ve heyelan gibi olumsuz hava şartları ile birlikte ulaşımda aksamalar yaşanabileceği aktarıldı.

yagis-yagmur.jpg

FIRTINA ETKİLİ OLACAK

Doğu Karadeniz'de rüzgarın 2 Ekim Pazartesi günü itibariyle ey batı ve Kuzeybatı, doğusunda ise güneybatı yönlerinden etkili olacak aktarıldı. Sabah saatlerinden itibaren bölgenin batısı, öğle saatlerinden itibaren de bölge genelinde 6 ile 8 kuvvetinde fırtına etkili olacak. Fırtınanın salı günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN