'Fıs Fıs İsmail' olarak bilinen Süleyman Yağcı, tepki çeken sözleri nedeniyle özür diledi

'Fıs Fıs İsmail' olarak bilinen Süleyman Yağcı, tepki çeken sözleri nedeniyle özür diledi

Çocuklar Duymasın'da 'Fıs Fıs İsmail' karakteriyle bilinen Süleyman Yağcı, tepki çeken "Metroda öpüşürsen ben devreye girerim" sözleri nedeniyle özür diledi. Yağcı, "Kırdığım bütün kalplerden özür diliyorum. Niyetim kötü değil! Niyetim; kardeşçe yaşamak" dedi.

Çocuklar Duymasın'da 'Fıs Fıs İsmail' karakteriyle bilinen Süleyman Yağcı, tepki çeken sözlerinden dolayı özür diledi. Yağcı, "Kırdığım bütün kalplerden özür diliyorum. Niyetim kötü değil! Niyetim; kardeşçe yaşamak" ifadelerini kullandı.

Yağcı, sosyal medyada günlerce konuşulan ve tepki çeken sözleriyle ilgili hesabından video paylaştı.

Yağcı, "Kelimem maksadını aştı ve bunun için de kırdığım bütün kalplerden özür diliyorum. Niyetim kötü değil! Niyetim; kardeşçe, dostça, sevgi dolu bir hayat yaşamak" dedi.

NE OLMUŞTU?

Yağcı ilk olarak kadınların tayt giymemesi gerektiğini savunmuş, "Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Her şeyin bir kuralı vardır. Aşka, sevgiye, giyinmeye karşı değilim. Demokrat bir adamım" demişti.

Yağcı, daha sonra katıldığı bir başa programda da "Sen sevgilinle metroda öpüşürsen, çocuk parkında öpüşürsen, kafeteryada öpüşürsen ben devreye girerim. Öyle bir hakkım var. Öpüşemezsin kardeşim. Hiç kimse halka umum olan yerde sevgilisiyle öpüşemez. Kural vardır, ahlak vardır. Burası Türkiye Cumhuriyeti'dir. Atatürk ilke ve inkılaplarıyla kanunlar belirlenmiştir. El ele yürüdü ben buna bir şey demem, öpüşmekten bahsediyorum. Otobüste sıkıştırıyor kızı köşeye, var mı böyle bir hakkı ya?" diye konuşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN