Fiyatı gören kapıdan dönüyor! Artık lüksünde lüksü oldu! Boğazından sıcak bir çorba bile geçmeyecek

Fiyatı gören kapıdan dönüyor! Artık lüksünde lüksü oldu! Boğazından sıcak bir çorba bile geçmeyecek

“Boğazımızdan bir sıcak çorba geçsin” sözü tarihe karışacak. Çorba fiyatlarını görenler kapıdan geri dönüyor. Dışarıdan yemek yemekte lüksünde lüksü oluyor. İşte restorandaki çorba fiyatları…

Her yeni yılda zamlarda en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Ancak 2024 yılı zamlar konusunda resmen zirveye oturdu. Her yeni gün yeni zammı beraberinde getirirken restoranlardaki fiyatlar da en çok tartışılan konular arasında yer almaktadır. Bir restoranda uygulanan fiyat tarifesini gören vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Bu fiyata çorba mı olur? İşte restorandaki çorba fiyatları…

FİYATI GÖREN GERİ DÖNDÜ

Son yıllarda artan fiyatlar en çok konuşulan konular arasında yer alırken bir restorandaki çorba fiyatları dikkat çekiyor. Özellikle kırmızı et fiyatlarına yapılan zamların ardında vatandaşın kelle paça çorbası keyfi de yarıda kaldı.

kelle-paca.jpg

Her gün yeni bir zam haberi duymaktan sıkılan vatandaşlar bunu da mı yemeyelim? sözleri ile tepki gösteriyor. Bir restorandaki mercimek çorbası ve kelle paça çorbası fiyatlarını görenler bu kadar da olmaz dedi. Sosyal medya platformu X üzerinden yapılan paylaşımda mercimek çorbasının 160 TL kelle paça çorbasının ise 280 TL olduğu görüldü.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN