Fon soruşturması: Muhammed Yarız ve Serdar Turhan’a ait 5 villaya el konuldu

Fon soruşturması: Muhammed Yarız ve Serdar Turhan’a ait 5 villaya el konuldu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen fon soruşturmasında yeni bir mal varlığı tedbiri uygulandı. Muhammed Yarız ile Serdar Turhan’a ait olduğu belirlenen ancak üçüncü kişiler adına kayıtlı bulunan 5 villaya el konulduğu öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen fon soruşturması kapsamında yeni bir el koyma kararı verildi. Soruşturma çerçevesinde yapılan incelemelerde, Muhammed Yarız ile Serdar Turhan’a ait olduğu tespit edilen ancak üçüncü kişiler adına kayıtlı bulunan 5 villa belirlendi.

Söz konusu taşınmazlara soruşturma kapsamında el konulduğu öğrenildi.

ÜÇÜNCÜ KİŞİLER ADINA KAYITLIYDI

Başsavcılık tarafından yürütülen mali incelemelerde, villaların resmi kayıtlarda üçüncü kişiler üzerine olduğu ancak fiilen Muhammed Yarız ile Serdar Turhan’a ait olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Soruşturma kapsamında şüphelilerin mal varlıkları, para hareketleri ve üçüncü kişiler üzerinden gerçekleştirildiği değerlendirilen işlemlere yönelik incelemelerin sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN