Fotoğraf çekerken Fırat Nehri'ne düştü: 21 yaşındaki Havva hayatını kaybetti

Fotoğraf çekerken Fırat Nehri'ne düştü: 21 yaşındaki Havva hayatını kaybetti

Şanlıurfa'da Fırat Nehri kıyısında fotoğraf çekerken suya düşen 21 yaşındaki Havva Çelik'ten acı haber geldi. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmasıyla ulaşılan genç kadının hayatını kaybettiği belirlenirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde fotoğraf çekmek için çıktığı kayalıklarda dengesini kaybederek Fırat Nehri'ne düşen 21 yaşındaki Havva Çelik, yaşamını yitirdi.

Olay, Birecik ilçesine bağlı Dorucak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Fırat Nehri kıyısındaki kayalık alanda fotoğraf çekmek isteyen Havva Çelik, dengesini kaybederek nehre düştü.

AKINTIYA KAPILARAK GÖZDEN KAYBOLDU

Nehre düştükten sonra akıntıya kapılan genç kadın kısa sürede gözden kayboldu. Durumu fark eden yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sonucunda Havva Çelik'in cansız bedenine ulaşıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerindeki incelemelerin ardından Çelik'in cenazesi, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, olayın nasıl meydana geldiğine ilişkin inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN