Fotoğraf çekerken kayalıklardan düşmüştü! Genç kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

Fotoğraf çekerken kayalıklardan düşmüştü! Genç kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

Fotoğraf çektirmek için çıktığı kayalıklardan düşerek ölen Semiha Sözer’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Sözer’i kayalıklardan yanında bulunan eşi E.N.S.'nin ittiği anlaşıldı.

Şüpheli, sanık ve katiller caydırıcı cezalar almadıkça, önleyici tedbirler uygulanmadıkça kadına şiddet ve kadın cinayetleri engellenemiyor. Kadın cinayetinin adresi Yalova Altınova. İddiaya göre 24 Ocak 2023 tarihinde Semiha Sözer (34), eşi E.N.S. (41) ile birlikte yaklaşık 20 metre yükseklikteki kayalıklara fotoğraf çektirmek için çıktı. Genç kadın 'kaza sonucu' kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen emniyet ekipleri E.N.S.'nin çelişkili ifadeleri sonrası olayın kaza ya da intihar olmadığından şüphelenerek özel ekip kurarak şüpheli E.N.S.'yi takibe aldı.

Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde 15 ay boyunca her türlü delilin dikkate alındığı titiz çalışmalar sonucunda Semiha Sözer'in eşi tarafından kayalıklardan itildiği ortaya çıktı.

EŞİNİ UÇURUMDAN İTTİ

E.N.S. “Eşe Karşı Kasten Öldürme” suçundan yakalanıp, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Semiha Sözer öldükten sonra Orhangazi Hamzalı köyüne defnedilmişti.

errr.jpg

Öte yandan, nisan ayında (2024) 32 Kadın erkekler tarafından öldürüldü, 13 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

kadincinayetlerinidurduracagiz platformu öldürülen 32 kadından 10’u boşanmak istediği, 1’i annesinin babasıyla barışmaması, 1’i kedi beslemesi, 1 kız çocuğu taş atması, 1’i ekonomik bahanelerle öldürüldü. 18’inin ise hangi bahaneyle öldürüldüğü tespit edilemedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN