Fragman bitti asıl film başlıyor! Meteoroloji'den İstanbul için afet uyarısı... O kapınızı bacanızı kilitleyin evden çıkmayın

Fragman bitti asıl film başlıyor! Meteoroloji'den İstanbul için afet uyarısı... O kapınızı bacanızı kilitleyin evden çıkmayın

İstanbul için meteoroloji uzmanlarından uyarılar gelmeye devam ediyor. O tarihten itibaren başlayacak felaket İstanbul'u da etkisi altına alacak. Şiddetli hava olayları konusunda uyarılara devam ederken akıllara geçtiğimiz gün yaşanan sel felaketi geldi. İstanbul için önlemlerin alınması gerekiyor. İşte tüm detaylar...

Meteoroloji tarafından İstanbul için yeni uyarılar gelmeye başladı. Geçtiğimiz gün içerisinde kuvvetli yağışın sebep olduğu sel sonrasında bir felaket uyarısı daha yapıldı. O bölgede yaşanacak felaket İstanbul'un hava koşullarını da etkileyecek.

İSTANBUL'DA SEL FELAKETİ

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen hava olayları ve meteoroloji uyarılarına yenileri eklendi. Özellikle İstanbul için gelen uyarılar vatandaşı tedirgin etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün itibariyle peş peşe gelen uyarılar sonucunda İstanbul'da büyük bir sel felaketi yaşandı.

Erken saatlerde başlayan yağışın geç saatlere kadar sürmesinin ardından şehir adeta su altında kaldı. Sel felaketinin ardından 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken, araçların ve birçok yapının giriş katları suyla dolup taştı. Yaşanan felaketin üzerine İstanbul'a uyarılar gelmeye devam ediyor. İkinci bir felaketin etkisi durumu daha kötü bir hale sokacakken meteoroloji uzmanlarından şimdiden duyuru geldi.

2-010.jpg

KASIRGA İSTANBUL'U ETKİLEYECEK

Akdeniz'de yaşanan kasırgaya dair uyarılar gelmeye devam ediyor. Türkiye'de Akdeniz Bölgesi'nde bulunan iller için tehlikenin boyutu her geçen saniye artarken, kasırga neredeyse tüm ülkeyi etkileyecek. Etkisini İç Anadolu bölgesine kadar göstermesi beklenen kasırganın sebep olacağı rüzgarlar İstanbul'u da etkileyecek. Marmara Bölgesini olumsuz etkilemesi beklenen kasırgaya dair Kerem Ökten'den paylaşım geldi.

Kerem Ökten paylaşımında İstanbul'a dair uyarılarda bulunarak, "Önümüzdeki Pazar günü Akdeniz'deki Kasırganın sebep olacağı kuzeyli rüzgarlar Marmara bölgesini çok etkileyecek. İstanbul ve Çanakkale çok kuvvetli esecek..." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN