Galatasaray lisansı çıkarttı sosyal medya yıkıldı! Erden bombayı transferin son gününde patlattı

Galatasaray lisansı çıkarttı sosyal medya yıkıldı! Erden bombayı transferin son gününde patlattı

Galatasaray, transferin son gününde büyük bir sürprize imza attı. Fransız yıldız oyuncunun lisansı resmen çıkarıldı ve oyuncu Galatasaray'a geliyor! Bu transfer haberinin duyulmasıyla sosyal medya adeta sallandı. Erden Timur'un bu stratejik hamlesi, taraftarları coşturdu...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilmek için kadrosunu güçlendiriyor. Sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi listesi için saatler kala orta saha mevkiine önemli bir takviye yaptı...

Tottenham Hotspur forması giyen Fransız yıldız Tanguy Ndombele, Galatasaray'ın yeni transferi oldu. Matias Vecino transferinin iptal olmasıyla ortaya çıkan boşluğu dolduran isim, Ndombele oldu. Şampiyonlar Ligi'ne sunulacak liste için son saatlerde yapılan bu transfer, Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

2-004.jpg

NDOMBELE İSTANBUL’A GELİYOR

Sarı-kırmızılı yönetim, transferi en kısa sürede resmiyete dökerek oyuncuyu İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor. Tanguy Ndombele'nin bu akşam İstanbul'da olması bekleniyor.

RESMİ İŞLEMLER BAŞLATILDI

Galatasaray'ın Fransız yıldız için atılımı hızla sürüyor. TFF'de Ndombele için resmi lisans kaydı açıldı, bu hareket transferin kısa süre içerisinde resmiyete döküleceğinin sinyalini veriyor.

3-002.jpg

NDOMBELE'NİN GEÇTİĞİMİZ SEZON PERFORMANSI

Tanguy Ndombele, geçtiğimiz sezonu Serie A ekibi Napoli'de kiralık olarak geçirdi. Tecrübeli oyuncu, 40 maçta 2 gol atma başarısı gösterirken, 1 de asist yaptı. Bu performansıyla Galatasaray'ın radarına giren oyuncu, yeni sezonda sarı-kırmızılı formayla taraftarın karşısına çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN