Galatasaray Şampiyonlar Lig'i için 60 Milyon Euro'luk yıldızı getiriyor! Anlaşma tamam, uçak İstanbul'a inecek

Galatasaray Şampiyonlar Lig'i için 60 Milyon Euro'luk yıldızı getiriyor! Anlaşma tamam, uçak İstanbul'a inecek

Galatasaray, yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçirdi. Sarı-kırmızılı takım, Mauro Icardi, Kerem Demirbay, Angelino, Halil Dervişoğlu, Wilfried Zaha, Tete, İlhami Siraçhan Nas ve Hakim Ziyech gibi büyük yıldızları kadrosuna dahil etti. Ancak bu yıldızlarla yetinmeyen Galatasaray, yeni bir transfer bombasına daha imza atmaya hazırlanıyor...

Galatasaray, Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur'da forma giyen Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez ile prensip anlaşmasına vardı. 27 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılıların teklifini kabul etti. Ayrıca Nicolò Schira'nın iddialarına göre oyuncuya 4 yıllık bir sözleşme teklif edildi.

AVRUPA LİSTESİ İÇİN HIZLI ADIMLAR

Galatasaray'ın hedefi, Davinson Sanchez'i Şampiyonlar Ligi maçları için Avrupa listesine yetiştirmek. Bu nedenle Tottenham ile pazarlık süreci hızlandırıldı. Sanchez'in temsilcisinin, anlaşma için yakın zamanda İstanbul'a geleceği belirtildi.

2-004.jpg

SANCHEZ'İN KARİYERİ

2017 yılında Ajax'tan 42 milyon euro bonservis bedeliyle Tottenham'a transfer olan Davinson Sanchez, İngiliz ekibinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerne çekti. Tottenham formasıyla 207 maçta 5 gol atıp, 1 asist yapan oyuncunun piyasa değeri, bir dönem 60 milyon euroya kadar çıktı. Ancak şu anki değeri 15 milyon euro olarak belirtiliyor.

GELENLER VE GİDENLER

Bu transfer döneminde birçok futbolcu Galatasaray'a geldiği gibi birçok futbolcu da takımdan ayrıldı. Mostafa Mohamed, Juan Mata, Morutan ve Nicolo Zaniolo gibi isimler sarı-kırmızılı formayı terk eden futbolcular arasında.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir şekilde yer almak istiyor. Bu nedenle transferde oldukça aktif olan sarı-kırmızılılar, Davinson Sanchez transferiyle defans hattını güçlendirmeyi hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN