Gazeteci Güngör Arslan, son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci Güngör Arslan, son yolculuğuna uğurlandı

Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ses Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Güngör Arslan, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Ses Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Güngör Arslan, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan iş yerinde dün silahlı saldırıya uğradı. İki merminin sağ bacağına, bir merminin de sağ koltuk altına isabet ettiği öğrenilen Güngör Arslan, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan Arslan, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

60 yaşındaki Gazeteci Arslan’ın cenazesi İzmit’te bulunan Fevziye Cami’nde kılındı. Birçok seveni bulunan Güngör Arslan’ı son yolculuğunda yalnız bırakmayan dostları, eşi Suna Güngör, kızı Nazlıcan Arslan ve oğlu Özgün Arslan’a sabır diledi.

Cenaze törenine TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile siyaset, iş, basın dünyasından birçok isim katıldı. Güngör Arslan’ın naaşı cenaze namazının ardından kent mezarlığına defnedildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kocaeli Valiliği R.Ö.’nün (21) saldırıda kullandığı tabancayla dün yakalandığını, olayın aydınlatılması için çok yönlü soruşturma başlatıldığı bilgisini verdi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da saldırıyı kınadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN