Gelecek Partisi'nden 'liyakat' paylaşımı: İşi ehline vermeye geliyoruz

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu partisinin hazırladığı iktidarın ekonomi politikalarını eleştiren videoyu, "İlk turda işi ehline vermeye geliyoruz" notuyla paylaştı. Söz konusu videoda eski hazine ve maliye bakanı Berat Albayrak ile Bakan Nebati'ye de yer verildi. Davutoğlu'nun konuşmalarında sıklıkla vurguladığı 'liyakat' konusuna yer verilerek "Hepsinin yakınları devletin makamlarında, kurumlarında. Biz bu dünyaya son vermeye işin ehline değer vermeye geliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından iktidarın ekonomi politikalarını eleştiren bir video paylaşımı yaptı.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da yer aldığı videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Damat kadar taş düşsün başınıza' sözlerine yer verildi.

Bakan Nureddin Nebati'nin eleştirilerin hedefine oturan 'soğanın cücüğüyle oyna' ifadeleri de videonun konusu oldu.

'LİYAKAT İKTİDARIN ELİNDE DEĞERSİZLEŞTİ'

'İlk turda işi ehline vermeye geliyoruz! Haydi Millet' notuyla paylaşılan videoda "Ehliyet ve liyakat bu iktidarın elinde değersizleşti. Hepsinin yakınları devletin makamlarında, kurumlarında. Biz bu dünyaya son vermeye işin ehline değer vermeye geliyoruz" ifadeleri kullanıldı.