Geliyor gelmekte olan: Tam 6 ay boyunca aralıksız devam edecek… O tarihte herkes hazır olsun

Geliyor gelmekte olan: Tam 6 ay boyunca aralıksız devam edecek… O tarihte herkes hazır olsun

Kurak bir yaz döneminin ardından boşalan barajlarda korku ve paniğe neden oluyor. Eylül ayı sonuna yaklaşırken herkese sevindiren açıklama meteoroloji uzmanından geldi. Herkes derin bir oh çekecek. İşte tüm detaylar…

Yaptığı açıklamalar ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, herkese sevindiren o açıklamayı yaptı. Eylül ayı sonuna yaklaşırken sinyal veren barajlar sonunda dolup taşacak. İşte tüm detaylar…

HER ŞEY O TARİHTE BAŞLIYOR

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yağışsız geçen yaz mevsimi için Ekim ayını işaret etti. Önümüzdeki 6 ay boyunca tavanın nasıl ilerleyeceğini paylaşan uzman isim, Türkiye'nin bol yağışlı bir dönemi giriş yapacağını duyurdu.

yagislar.jpg

Ekim ayı yağışı ile birlikte geliyor. Sinyal vermeye başlayan barajlar Ekim yağışları ile birlikte bayram edecek. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla müjdeyi duyuran meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, “Yağışlar adım adım artıyor. Paniğe gerek yok. İşte Eylül ayında görülmeye başlandı. Eylül ayının özelliği budur. Bir sıcak bir soğuk. Bir yağışlı bir kurak. Ekim ayında Sonbahar başlar. Yağış konusunda 6 ay boyunca bol yağış bekliyorum. O barajlar dolacak…” açıklamalarında bulundu.

ekran-alintisi-001.jpg

İSTANBUL BARAJLARI SİNYAL VERİYOR

İstanbul'da yaşayan vatandaşların dikkatle takip ettiği baraj doluluk oranları Günden güne azalmaya devam ediyor. İstanbul'da toplam su miktarının %26.57'ye ulaştığı belirtilirken en dolu barajın %58.19 ile Ömerli olduğu belirtildi. İstanbul'da en düşük su seviyesine sahip olan baraj ise %0.55 ile Kazandere oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN