Gereksiz kurum mesajlarına son! Mesajlardan sıkıldım diyorsunuz bu yöntemi deneyin! Artık kimse rahatsız edemeyecek!

Gereksiz kurum mesajlarına son! Mesajlardan sıkıldım diyorsunuz bu yöntemi deneyin! Artık kimse rahatsız edemeyecek!

Bankalardan ya da şirketlerden gelen kampanya mesajları zaman zaman rahatsız edici bir hal alabiliyor. Şirket ya da kurumlardan gelen bu mesajları engellemek için uygulayabileceğiniz yöntemleri sizlerle paylaşıyoruz. Tek bir tuş ile bu mesajlardan kurtulabilirsiniz. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Ramazan Bayramı yaklaşırken şirketlerden gelen kampanya mesajları da artmaya başladı. Vatandaşların telefonları susmazken bu durumda rahatsız edici bir hal alıyor. Özel dönemlerde gelen kampanya mesajlarının ardı arkası kesilmezken Bu durumun önüne geçmek için neler yapabileceğinizi sizlerle paylaşıyoruz. Bu mesajlardan kurtulmanın yolu e-devlet'te yatıyor. Tek bir tuş ile rahatsızlık veren mesajlardan kurtulabilirsiniz. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

KURUM MESAJLARINA SON

Artık Türkiye'de birçok işlem e-devlet sistemi üzerinden yapılmaktadır. Günlük hayatta şirketler ve kurumlar tarafından telefonumuza gönderilen kampanya mesajları da rahatsızlık vermektedir. Bu durumun önüne geçmek isteyen kişiler neler yapabileceği hakkında araştırmalarını hızlandırdı. E-devlet sistemi üzerinden telefonunuza gelen ve size rahatsızlık veren mesajları kolay bir şekilde engelleyebilirsiniz.

mesaj-atmak.jpg

E-devlet sistemine giriş yaptıktan sonra arama kısmına "Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi" yazmanız gerekiyor. Bu sayfa üzerinden elektronik iletilerinize ilişkin onay ve ret işlemlerini görüntüleyebilirsiniz. Yeni bir ileti için onay ve ret işlemlerini bu sayfa üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Bu yöntemi uygulayarak istenmeyen mesajlara kolay bir şekilde son verebilirsiniz. Telefonunuza gönderilen rahatsız edici ve ticari içerikli mesajlar tek bir tuş ile ortadan kalkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN