Gezi davası tutuklusu Tayfun Kahraman'ın MS hastası olduğu ortaya çıktı

Gezi davası tutuklusu Tayfun Kahraman'ın MS hastası olduğu ortaya çıktı

Gezi davasında 18 yıl hapse mahkum edilen ve Silivri Cezaevi'nde kalan şehir planlamacısı Tayfun Kahraman'ın MS hastası olduğu öğrenildi.

Gezi Davası’ndan tutuklu Tayfun Kahraman’ın MS hastası olduğu belirtildi. T24 yazarı Murat Sabuncu Kahraman’ın hastane raporu doğrultusunda göre her gün düzenli egzersiz yapması gerektiğini söyleyerek, “Şu an haftada bir gün buna imkân buluyor” dedi.

Kahraman hastalığını T24 yazarı Murat Sabuncu bugünkü köşesinden duyurdu. Sabuncu, "Bir süre önce öğrendiğim bir bilgiyi paylaşacağım. Tayfun Kahraman sessizce zor bir hastalıkla mücadele etmeye çalışıyor. Kendisine 2005 yılında MS (multiple skleroz) teşhisi konulmuş. Merkezi sinir sistemini etkileyen, yakın takip isteyen zor bir hastalık. O günden bugüne İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı’nda görevli doktorların takibinde" dedi.

Sabuncu hapse girdikten sonra da Kahraman'ın kontrollerini devam ettiğini söyleyerek "27 aydır üç ayda bir hastaneye sevki yapılıyor kontrol için. Tabii elleri kelepçeli jandarma eşliğinde götürülüp getiriliyor. Son olarak 8 Mayıs’ta kontrolü yapılmış sonraki kontrol ağustosun ilk haftası. Ki o hafta kızı Vera’nın da doğum gününe denk geliyor. Babadan-evlattan-eşten-aileden uzak geçen 2.5 yıl" diye yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN