Gezi tutuklusu Can Atalay: Pek yakında kucaklaşacağız

Gezi tutuklusu Can Atalay: Pek yakında kucaklaşacağız

Gezi Davası tutuklusu Can Atalay, 14 Mayıs seçimlerinde TİP Hatay Milletvekili olarak seçildi. Atalay'ın tutukluluğuna devam etmesine karşılık ülke genelinde tepkiler sürüyor. Atalay, dayanışma gösteren geniş çevrelere seslenerek "Pek yakında kucaklaşacağız" dedi.

Gezi Davası nedeniyle birçok vatandaş tutuklu olarak yargılanmaya devam ediyor. Tutuklulardan biri olan Can Atalay, geçtiğimiz seçimlerde Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili olarak Meclis'e girmeye hak kazandı. Ancak mahkemenin tahliye kararı vermemesi nedeniyle tutukluluğu sürüyor.

'PEK YAKINDA KUCAKLAŞACAĞIZ'

Ülke genelinde Atalay'ın serbest bırakılmasına yönelik tepki gösteriliyor. Atalay, kendisine dayanışma gösterenlere bir mesaj paylaşarak "Benden önce buraya girenler için omuz verdiğim çalışmalardan biri de şimdi benim için sürdürülüyor... Pek yakında kucaklaşacağız" dedi.

Atalay'ın paylaşımı şöyle:

"1. Değerli Arkadaşlar,
Malumunuz mahpusum.
Bizim için yeni bir durum değil belli ki son da olmayacak.
Benden önce buraya girenler için omuz verdiğim çalışmalardan biri de şimdi benim için sürdürülüyor.

Hakikaten çok mutlu ve duyguluyum.

2. Selam eden, adliye önünde dayak yiyen, sokağa çıkan, televizyonda konuşan, tweet atan ve dahi bütün dayanışmasını kendinde yaşayan herkese minnetle...

Pek yakında kucaklaşacağız.

Baki ilk selam

Türkiye İşçi Partisi
Hatay Milletvekili
Ş. Can Atalay"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN