Gökhan Zan o siyasetçi için çok ağır konuştu: Utanma eşiğinden atlamış, siyasetin yüzsüzü bir canlı türüsünüz

Gökhan Zan o siyasetçi için çok ağır konuştu: Utanma eşiğinden atlamış, siyasetin yüzsüzü bir canlı türüsünüz

Eski milli takım forması giyen Gökhan Zan o siyasetçiye ateş püskürdü. Hataylı futbolcu son günlerde sık sık gündemde yer alıyordu. Kendisine laf atan siyasetçiye öyle şeyler dedi ki... İşte o açıklamalar...

BURAK ÖZTOPRAK

Kahramanmaraş depreminin yıldönümünde sık sık sosyal medyada gündem olan Gökhan Zan, o siyasetçi için çok ağır konuştu. Eski milli futbolcunun açıklamaları sosyal medyada viral oldu. İşte o açıklamalar...

'SİYASETİN YÜZSÜZÜ'

Hataylı eski milli futbolcu Gökhan Zan, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde düzenlenen resmi anma törenindeki konuşmasını eleştiren eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e sert bir yanıt verdi. Zan, Gökçek'i "siyasetin yüzsüzü" olarak nitelendirerek, "Ortalama zekaya bile sahip olmayan size, tıbbın çaresiz kalacağını bildiğimden naçizane tavsiyem, doktorlarımızı boşuna meşgul etmeden tövbekar olup, milletle helalleşmenizdir" ifadelerini kullandı.

gokhan-zan.webp

'ARTİST DEĞİLİM'

Zan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ben Gökhan ZAN. Ülkesini, vatanını, Hatay’ı, insanlarını seven, memleket sevdalısı eski MİLLİ FUTBOLCUYUM. Bilgi cehaletinizi gidermek için söylüyorum ARTİST değilim!" diyerek Gökçek'e cevaben konuştu. Zan, kendi yaşam mücadelesinden bahsederek, "Ben futbolumu alın terimle, namusumla, şerefimle icra edip, vatanıma nasıl faydalı olurum, ülkeme nasıl bir katma değer sağlayıp hizmet ederimin peşinde mücadele vermiş ve Türkiye'nin en büyük kulüplerinde forma giymiş sporcularındanım" dedi.

Zan, Gökçek'i halka ihanet etmekle suçlayarak, "Siz ise, kendi halkına ihanet etmiş, kendi partisi tarafından hain ilan edilmiş, aynı masada yemek yedikleriniz tarafından cenaze törenlerinde görmezden gelinmiş, zavallı bir jeliboncu, devletin malına çökmüş mafyavari bir şahsiyetsiniz" ifadelerini kullandı.

229302.jpg

'KORKUNDAN YORUMLARI BİLE AÇAMIYORSUN'

Gökçek'e yönelik eleştirilerini sürdüren Zan, "Benim gözümde pul kadar bile değeri olmayan, utanma eşiğinden atlamış, siyasetin yüzsüzü bir canlı türüsünüz" diyerek, Gökçek'in milletle helalleşmesi gerektiğini belirtti. Zan, "Korkunuzdan yorumları dahi açmaya yüreği olmayan, gerçekle hayali ayırt edemeyen, işi gücü fitne fesatlıkla beslenen, siyaset arsızı bir TÜR olarak, biraz AR edip DİNAZORLARLA oynasanız mı aceba?" diyerek Gökçek'e ironik bir tavsiyede bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN