Gökhan Zan'dan sürpriz siyaset atağı! O da aynı partiye katıldı!

Gökhan Zan'dan sürpriz siyaset atağı! O da aynı partiye katıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay'da depremzedelere verdiği destek ve yardımla takdir toplayan eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den Hatay milletvekili aday adayı oldu. Gökhan Zan, eşi Müge Zan ile İYİ Parti'nin TBMM'deki grup toplantısına katıldı.

Eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den Hatay milletvekili aday adayı oldu. Eşi Müge Zan ile İYİ Parti'nin TBMM'deki grup toplantısına katılan Zan'a rozetini İYİ Parti lideri Meral Akşener taktı.

Eski milli futbolcu ve teknik direktör Ünal Karaman'ın da adaylığının açıklandığı grup toplantısında konuşan Gökhan Zan "Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, 'Hatay benim şahsi meselemdir', bundan sonra Hatay hepimizin şahsi meselesidir." dedi.

Öte yandan haberi duyuran gazeteci İsmail Küçükkaya, davetin bizzat İYİ Parti lideri Akşener'den gittiğini söyledi.

gokhan-meral.jpg

İYİ PARTİ'DEN ADAY ADAYI

Deprem felaketinin ardından canla başla yardıma koşan ve bu çalışmalarıyla sosyal medyada etkileşim sağlayan eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında hem Gökhan Zan'ın hem de bir diğer eski milli futbolcu ve teknik direktör olan Ünal Karaman'ın rozetini takarak adaylıklarını ilan etti.

"ÖYLE BAHTSIZ BİR ŞEHİRDEN GELİYORUM Kİ..."


İYİ Parti'ye katılmasının ardından eski futbolcu Gökhan Zan kürsüde yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Bildiğiniz üzere ben medeniyetinin yeşerdiği insanlık tarihine kadar eski birikimleri bir arada barındıran medeniyetin topraklarından Hatay'dan Antakya'dan geliyorum. Ama aynı zamanda öyle bahtsız bir şehirden geliyorum ki depremlerden afetlerden savaşlardan işgallerden başını kaldıramayan bir coğrafyadan geliyorum.

"HATAY ARTIK HEPİMİZİN ŞAHSİ MESELESİDİR"


"Ancak Hatay insanları kendi tırnaklarıyla sırtından yükü eksik etmeyen her seferinde küllerinden yeniden doğan memleketin çocuklarıyız aynı zamanda. Atamızın bize son armağanıdır, göz nurudur Hatay, Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, 'Hatay benim şahsi meselemdir', bundan sonra Hatay hepimizin şahsi meselesidir. Ben sizlere tekrardan Hatay'ı deprem bölgesini ihya ve inşa etmek için tekrardan hakça hukukça kardeşçe bundan önce nasıl yaşadıysak bundan sonra da yaşayacağımızdan eminim. Genel başkanımızın önderliğinde... Kendisine çok güveniyorum, saygılarımı sunuyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN