Gören İtalya zannediyor ama burası Türkiye! Yıllarca gizli kalmış bir vaha! Türkiye’nin en çok fotoğraflanan yeri

Gören İtalya zannediyor ama burası Türkiye! Yıllarca gizli kalmış bir vaha! Türkiye’nin en çok fotoğraflanan yeri

Gören herkes İtalya zannediyor ama burası Türkiye'nin en sevilen şehrinde yer alıyor. Herkes gitmek için can atsa da girmek pek de mümkün olmuyor. Türkiye'nin en çok fotoğraflanan yeri olarak biliniyor görenler Türkiye'de böyle bir yer mi varmış diyor. İşte Türkiye'nin gizli cenneti…

Doğal güzellikleri ile herkesi kendine hayran bırakan Türkiye keşfedilmiş ya da keşfedilmemiş pek çok farklı doğal güzelliği bünyesinde barındırıyor. Yıl içerisinde binlerce turisti ağırlayan Türkiye gizli kalmış güzelliklerini de sergilemeye devam ediyor. Görenlerin İtalya zannettiği bu görüntüler ise Türkiye'nin tam göbeğinden geliyor. Her yıl binlerce turistin akın ettiği o şehir aslında Türkiye'nin küçük İtalya’sı oluyor. İşte Türkiye'nin gizli cenneti…

HERKES GİTMEK İSTİYOR AMA…

Dünyada en çok turist ağırlayan ülkeler arasında yer alan Türkiye pek çok farklı doğal güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Görenlerin İtalya ya da Amsterdam zannettiği bu yer Türkiye'nin sevilen şehri Muğla'dan geliyor.

fethiye-portville-gocek.jpg

Göcek'te bulunan D-Marin, aslında gezilecek bir yer olmasa dahi birçok kişinin ilgisini çekiyor. Türkiye'de en çok fotoğraflanan yerlerden biri olan D-Marin, fotoğraf çekilmek isteyenlerin uğrak noktası haline dönüşüyor. Özellikle sosyal medyada sıkça merak edilen yerlerin başında gelen D-Marin, Fethiye Göcek'te yer almaktadır. Göcek sahilden D-Marin’e doğru giderken göreceğiniz köprünün kanal fotoğraf için oldukça güzel bir malzeme sunuyor.

fethiye-portville.jpg

Amsterdam'a benzeyen kanal evlerinin yer aldığı bu mekan en dikkat çeken yerlerden biri oluyor. Göcek merkezden yalnızca 5 dakikalık yürüme mesafesi ile birlikte buraya ulaşmakta son derece pratik oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN