Görevi devreden Nebati'nin ‘oh’ çektiği anlar gündem oldu

Kritik seçimlerin ardından şekillenen bakanlıklarda devir teslim törenleri gerçekleşti. Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, görevini Mehmet Şimşek’e devrettikten sonra ‘Oh’ çekti. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Nureddin Nebati yerine Hazine ve Maliye Bakanlığına 29 Ağustos 2007 - 1 Mayıs 2009 yılları arasında bakanlık görevi icra etmiş Mehmet Şimşek atandı.

Şimşek, bakanlığın Dikmen yerleşkesinde düzenlenen devir teslim töreni- 65. Hükumetin sona erdiği 10 Temmuz 2018’den sonra ilk defa ekonomiden sorumlu olarak görevine başladı.

O ANLAR GÜNDEM OLDU

Yeni Bakan Mehmet Şimşek, görevi törenle Nebati'den teslim aldı. Nebati’nin devir teslim konuşması biter bitmez Şimşek’e dönerek ‘Oh…’ demesi sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN