Gram altın yatırımcıları dikkat! İslam Memiş’ten son uyarı: O seviye geliyor

Gram altın yatırımcıları dikkat! İslam Memiş’ten son uyarı: O seviye geliyor

İslam Memiş’ten gram altın için bant aralığı geldi. Altın alamayanlar için ‘son alım fırsatı’ uyarısı yapan Memiş, gram altının göreceği yeni seviyeyi açıkladı. Altın alamayanlar son fırsat bitmek üzere! Kar etmek isteyenlere İslam Memiş, gram altın için uygun seviyeleri verdi.

Gram altında son akım fırsatı uyarısı yapan İslam Memiş, altının düşeceğini ve bu düşüşün son alım fırsatı olacağını belirtti. Altın alıp yatırım yapman isteyenler için son fırsat! Bir daha bu seviyeden bulamazsınız

GRAM ALTIN YATIRIMCILARI DİKKAT

Piyasa değerlendirmeleriyle dikkat çeken İslam Memiş, gram altında düşüş yaşanacağını belirtti. Altında yaşanan düşüşün son alım fırsatı yaratacağını ifade eden Memiş, zirve seviyeyi de verdi

img-1988.jpeg

ALTIN İÇİN SON ALIM FIRSATI

Gram altında yeni bant aralıklarını paylaşan Memiş, “Bin 488 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Son kez bin 400-bin 450 lira aralığını takip edeceğim. O son kez dediğim süreç perşembe günüdür. Dolar/TL kuru ile düşüşler olabilir. Bin 481’den çıkış yapan yatırımcısının, bin 400-bin 450 lira aralığından alım fırsatı bulacağını söyleyebilirim. Son kez bu fırsatı sunacağını, hedefin bin 550 devamında bin 650 lira seviyesi olabileceğini özellikle anımsatmak isterim.” Dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN