GSB işçi alımı kura çekimi sonuçları ne zaman? İŞKUR GSB kura sonuçları isim listesi

GSB işçi alımı kura çekimi sonuçları ne zaman? İŞKUR GSB kura sonuçları isim listesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı başvuruları tamamlandı. Başvuru şartlarını yerine getiren adaylar içerisinden yapılacak kura neticesinde GSB'de kadrolu olarak istihdam edilecek personelin isimleri belli olacak. İşte, İŞKUR GSB işçi alımı kura çekimi sonuçları sorgulama...

GSB kura sonuçları için gözler Türkiye İş Kurumu'na (İŞKUR) ve Bakanlığa çevrildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı 4 bin 346 işçi alımı için başvurular 27 Ağustos 2021 tarihinde tamamlandı. İstenen koşulları yerine getiren adaylar içerisinden kura sonucu sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek.

GSB İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Gençlik Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekimi 15 Eylül 2021 Çarşamba günü yapılacaktır. Kura çekim yeri daha sonra Bakanlığımız internet sitesinde yayımlanacaktır" ifadelerine yer verdi.

GSB işçi alımı kura çekimi 15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 10.00'da Keçiören Taha Akgül Spor Salonu'nda (Esertepe Mahallesi, Şehit Mustafa Ercigez Cad. Keçiören/Ankara) gerçekleştirildi.

e-wkwcjxoaoaqf6.jpg

GSB KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NASIL ÖĞRENİLİR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan kura çekimiyle ilgili şu açıklama yapıldı: "2021 Yılı Sürekli İşçi Alımı kura çekimi neticesinde asıl ve yedek olarak belirlenen adaylara ait listeler yasal süreçlerin tamamlanmasına müteakip Bakanlığımız internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından yayımlanacaktır."

Noter huzurunda ve izleyiciler eşliğinde yapılacak kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar daha sonra bildirilecek tarihlerde başvurmuş oldukları meslek kolu için aranan şartları taşıdıklarını belgeleyen evraklarını başvuru yaptıkları kadronun bulunduğu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne şahsen teslim edecek. Kura çekimi sonrası sözlü sınava girme hakkı kazanan adaylar Bakanlık tarafından belirlenecek tarihlerde sözlü sınava alınacak.

GSB İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN