MEB fizyoterapist alımı ne zaman? RAM'lara yüzlerce fizyoterapist alınacak

MEB fizyoterapist alımı ne zaman? RAM'lara yüzlerce fizyoterapist alınacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesindeki Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Rehberlik ve Araştırma Merkezleri'nde (RAM) görevlendirilmek üzere 260 fizyoterapist kadroya alınacak. MEB fizyoterapist alımı başvuru şartları ve başvuru tarihleri konusunda henüz açıklama yapılmadı. İşte, MEB fizyoterapist alımı başvuru sayfası...

Kamu iş ilanları yakından takip ediliyor. MEB personel alımı da en çok ilgi gösterilen alanlardan biri olarak dikkat çekiyor. Öğretmenlik dışında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapan çok sayıda meslek grubu bulunuyor.

MEB FİZYOTERAPİST ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı hizmet veren Rehberlik ve Araştırma Merkezleri'nde (RAM) görevlendirilmek üzere 260 fizyoterapist alımı yapılacağını duyurdu.

Bakan Özer, yazılı açıklamasında, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü tüm kademelerde tam zamanlı, yüz yüze eğitime başlanması için hazırlıkların sürdüğünü ve tüm illere gerekli finansman desteğinin gönderildiğini belirtti.

MEB RAM'lara fizyoterapist alımı başvuru tarihine yönelik detayların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

RAM FİZYOTERAPİST ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Milli Eğitim Bakanlığı RAM fizyoterapist alımı başvuru şartları henüz belli olmadı. Konuyla ilgili açıklamanın yakın zamanda yapılması bekleniyor.

Bakan Özer, RAM'lara ilk kez alınacak fizyoterapistlerle ilgili şunları söyledi:

"Tüm birimlerimizdeki kadrolarımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda özel eğitim ve rehabilitasyon desteğine ihtiyaç duyan öğrenci ve vatandaşlarımızın değerlendirildiği, tanılamanın yapıldığı ve bireysel eğitim planlamalarının belirlendiği RAM'larda ilk kez fizyoterapist desteği de sağlayacağız.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 260 yeni fizyoterapist kadrosu ihdas edildi. 81 ilimizde 256 RAM hizmet veriyor. Her bir RAM'da en az bir fizyoterapist hizmet vermeye başlayacak. Böylece RAM'larda öğrenci ve vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerin kalitesi de artmış olacak."

MEB RAM FİZYOTERAPİST ALIMI BAŞVURU EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN