DSİ işçi alımı kura çekimi hangi gün, saat kaçta? Kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

DSİ işçi alımı kura çekimi hangi gün, saat kaçta? Kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından Devlet Su İşleri'ne (DSİ) 2 bin 5 personel alımı yapılıyor. DSİ işçi alımı başvuruları 27 Ağustos 2021 günü tamamlandı. Sınava girecek adaylar, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 10.00'da yapılacak kura ile belirleniyor. İşte, DSİ personel alımı kura çekimi sonuçları isim listesi...

DSİ işçi alımı için sınava katılacakların belirlenmesi için noter huzurunda kura çekimi yapılıyor. Kamu iş ilanları son yıllarda yakından takip ediliyor. Zira, işsizliğin artması dolayısıyla devlet kurumlarında çalışmak isteyen vatandaşlar, Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı ilanına yoğun ilgi gösteriyor.

DSİ İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sınav öncesi sınava katılacakların tespitine yönelik noter huzurundaki kura çekimi, açık iş sayısının 4 katı asil ve aynı sayıda yedek olacak şekilde 6 Eylül 2021 tarihinde saat 10.00'da Bölge Müdürlüklerinde yapılacak.

Kurada belirlenen adaylar daha sonra Bölge Müdürlükleri internet sitesinde ilan edilecektir. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak. İlan edilecek tüm pozisyonların deneme süresi 4 ay olacak.

DSİ İŞÇİ ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evrak ile yazılı, sözlü ve uygulamalı sınavın yeri ve tarihi Bölge Müdürlükleri internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

DSİ personel alımı kura çekimi sonuç tarihi henüz açıklanmadı.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

Alınacak personel; ağır vasıta hizmetleri için şoför, ambar işçisi, usta, akaryakıtçı, sondaj işçisi, kompresör operatörü, vinç operatörü, laborant, topoğraf, hidrolog, aşçı, teknisyen, bekçi gibi kadrolarda görev yapacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN