GSB müjdeyi verdi! 1200 personel alınacak... İlan bu akşam Resmi Gazete'de yayınlanacak... Kaçıran üzülür! Başvurular e-devlet kariyer kapısında! 

GSB müjdeyi verdi! 1200 personel alınacak... İlan bu akşam Resmi Gazete'de yayınlanacak... Kaçıran üzülür! Başvurular e-devlet kariyer kapısında! 

Milyonlarca genç işe girmek için kamu kurumlarının ilana çıkmasını bekliyor. Bu seferki müjdeli haber ise Gençlik ve Spor bakanlığından geldi. Gelen müjdeli habere göre 1200 personel alınacak.

Gençlik ve Spor bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu kamuda işe girmek için bekleyenlere müjdeli haber ver de. Verilen habere göre Gençlik ve Spor bakanlığının yurtlarına 1200 sözleşmeli yurt yönetim personeline alınacak.

ALIM İÇİN BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Bakanlığın alımı için personel başvuruları başladı bile. Başvurular 10-14 Ekim tarihleri arasında http://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden yapılacak .

PERSONEL ALIM ŞARTLARI NEDİR?

Personel alımı için gereken şartlar Resmi Gazete'de yayınlanacak. Bakanlığın daha önceden yapmış olduğu alımları baz alarak şartları tahmin edecek olursak,

1)Türkiye Cumhuriyeti (T.C) vatandaşı olmak,

2) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin 1'inci fıkrasının (A) bendinin 4, 5, 6 ve 7’nci alt bentlerinde belirtilen koşulları taşımak,

3) Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını doldurmuş olmak,

4) Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malullük aylığı almamak, (dul ve yetim aylığıhariç)

5) Tercih edilecek pozisyon için yukarıdaki tabloda belirtilen nitelikleri taşıyor olmak,

6) Herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olması,

7) Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 4-B sözleşmeli personel pozisyonunda çalışmıyor olmak,

8) Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek-1'inci maddesinde istisna edilenler hariç olmak üzere, sözleşmenin feshi nedeniyle görevinden ayrılanların sözleşme fesih tarihinin üzerinden 1 yıl geçmiş olmak,

9) Görevini devamlı yapmaya engel sağlık sorunu olmamak,

10) Tam zamanlı ve vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak,

11) Arşiv araştırması sonucu olumlu sonuçlanmak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN