Gucci’nin “çirkin yüzlü” modeliydi… Şimdi terörist oldu! Elinde silahla Azerbaycan’a meydan okudu

Dünyaca ünlü moda markası Gucci'nin reklam yüzü olan Ermeni model Armine Harutyunyan, Ermeni terör örgütlere katıldığını duyurdu. Gucci'nin çirkin yüzlü modeli olarak bilinen Harutyunyan, şimdi ise terörist oldu. Elinde silahıyla meydan okuyan ünlü model dünyayı şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Azerbaycan Karabağ gerilimi devam ederken gerilimi körükleyen isim ise gucci'nin çirkin yüzlü modeli Armine Harutyunyan oldu. Elinde silahıyla kamera karşısına geçen Harutyunyan, Azerbaycan'a saldıracaklarını açıkladı. Dünya Gucci'nin mankeni Harutyunyan’ı konuşuyor. İşte detaylar…

YENİLGİYİ HAZMEDEMEDİLER

Geçtiğimiz senelerde Karabağ'ı işgal eden Ermenistan, Azerbaycan tarafından büyük bir yenilgiye uğratıldı. Bölgedeki provokasyonlar devam ederken Ermeni silahlı çeteler Azerbaycan'a karşı savaş açacaklarını söyledi. Bir terör örgütü kuran çeteler aralarına dünyaca ünlü moda markasının reklam yüzü Ermeni model Armine Harutyunyan’ını da kattı.

gucci-manken.jpg

BİR ZAMANLAR MODELDİ ŞİMDİ TERÖRİST

Moda dünyasına katılımıyla büyük ses getiren Ermeni model Armine Harutyunyan, çirkin olduğu gerekçesiyle fazlasıyla eleştirildi. Güzellik algılarını baştan sona değiştiren Gucci'nin reklam yüzü Harutyunyan, bu kez herkesi şaşırtan bir olay ile dünyanın karşısına çıktı. Elimde silahla atış talimi yaparken kameralara poz veren Harutyunyan, terör örgütünün kanalına verdiği röportajda ise Azerbaycan'a saldıracaklarını açıkladı.

armine-harutyunyan.jpg

KENDİLERİNE ÖRGÜT KURDULAR

Azerbaycan'a karşı aldıkları büyük yenilginin ardından yaşanan olayı hazmedemeyen Ermeniler, PKK'lı ve Asala'lı teröristlerden oluşan bir Ermeni örgütü kurdu. Terörist grup Karabağ'da terör eylemi yapacağını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN