Güldür Güldür'de sürpriz ayrılık

Güldür Güldür'de sürpriz ayrılık

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür ekibinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Oyuncu Onur Buldu'nun yeni sezonda kadroda olmayacağı öğrenildi.

Show TV'de ekranlara gelen Güldür Güldür Show programında sürpriz bir ayrılık yaşandı.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 11 yıldır programda yer alan sevilen oyuncu Onur Buldu, Ali Sunal’ın moderatörlüğünü yaptığı ekibe veda etti. Buldu, artık kariyerine yeni projelerle devam edecek.

RESMİ BİR AÇIKLAMA YOK

Ayrılık kararına rağmen Onur Buldu, Güldür Güldür Show'un son bölümünde yer aldı ve konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Yapım şirketinden ya da Buldu'nun açıklama yapması bekleniyor.

Buldu, son olarak Exxen için 25 Film imzalı “Sizi Dinliyorum” projesine başlamıştı.

onr.png

ONUR BULDU KİMDİR?

Onur Buldu, 4 Ağustos 1982 tarihinde Bergama, İzmir’de dünyaya geldi. Ebe hemşire bir anne ve öğretmen bir babanın oğludur. Menemen’de büyüdü. Ailesi aslen Mazgirt, Tuncelilidir. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı. İzmir Devlet Tiyatrosu’nda bir süre görev yaptı ve Keşanlı Ali Destanı oyununda oynadı. Ardından İstanbul’a yerleşen Onur Buldu, birçok dizi ve sinema yapımında rol aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN