Gültekin Uysal'dan Erdoğan'a ÖTV zammı tepkisi

Gültekin Uysal'dan Erdoğan'a ÖTV zammı tepkisi

Akaryakıta getirilen ÖTV zammıyla birlikte benzinin litresi 35 TL'ye dayanırken çiftçiden esnafa, siyasetten iş dünyasına birçok isimden karara tepki yağıyor. Son olarak Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Faiz sebep-enflasyon sonuç’ teziyle bir ülke nasıl batırılır çalışmasından dolayı Nobel ödülü için öneriyorum” tepkisini gösterdi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, ÖTV zammına; “Faiz sebep-enflasyon sonuç’ teziyle bir ülke nasıl batırılır çalışmasından dolayı Nobel ödülü için öneriyorum” tepkisini gösterdi.

Uysal, Twitter hesabında yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

“Bugünkü ekonomik çöküşü sadece son 2 yıllık yanlış ötesi kobay muamelesine tabi tutulduğumuz deli saçması iktisadi tez denemelerinden ibaret görmemek lazım. Karşı karşıya kaldığımız hal, 21 yıldır kademe kademe rengi koyulaşan TC. Devletinin bilerek ve istenerek ‘devleti ele geçirme’ saikiyle tabi tutulduğu kurumsal, siyasi ve ekonomik yağma/talanın toplamda getirdiği noktadır! Ayrıca büyük mütefekkir/müçtehitlerden Erdoğan’ı ‘Faiz sebep-Enflasyon sonuç’ teziyle bir ülke nasıl batırılır çalışmasından dolayı Nobel ödülü için öneriyorum.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN