Güneşe aldanmayın! Yurdu sağanak yağış esir alacak

Güneşe aldanmayın! Yurdu sağanak yağış esir alacak

Meteoroloji 'den yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege Bölgesi, Batı ve Orta Karadeniz ile İç Anadolu'ya sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Yağışların perşembe günü ise tüm yurtta etkisini göstereceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege (Muğla dışında), Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Yozgat, Kayseri, Sivas ve Giresun çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

16 NİSAN 2023 PAZAR GÜNÜ

1-003.jpg

17 NİSAN 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

1-004.jpg

18 NİSAN 2023 SALI GÜNÜ

1-005.jpg

19 NİSAN 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-006.jpg

20 NİSAN 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

1-007.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN