Gurbetçinin 'kur' yorumu TL'nin değer kaybını özetledi: Allah hükümeti eksik etmesin, alacağım çok daire var

Döviz karşısında günden güne eriyen Türk Lirası'nın durumunu döviz bozduran gurbetçinin sözleri bir kez daha özetledi. Sokak röportajında bir gurbetçi "Ben yurt dışındayım. Biraz önce para bozdurdum, aldığım para geçen seneye göre beni makul derecede ikna etti. Allah'ım inşallah bu hükümeti başımızdan eksik etmesin, çünkü alacağım daha çok daire var. Ama buradaki vatandaşa da Allah sabır versin" dedi.

Türk lirasının döviz karşısında her geçen gün erimesi başta gurbetçiler olmak üzere yurt dışından gelenleri memnun ediyor. Konut satışında yabancı payı artarken yerli vatandaş evini bile satmak zorunda kalıyor. Artan faizler ise kredi ile ev almayı neredeyse imkansız hale getirmeye başladı.

TL'nin değer kaybetmesini ise bir gurbetçinin sözleri özetledi. Döviz bozması sonrası kendisine mikrofon uzatılan gurbetçinin sözleri sosyal medyada tepki de çekti.

'ALACAĞIM ÇOK DAİRE VAR'

Gurbetçi, Türkiye'de bozdurduğu dövizlerden bahsederek "Allah bu hükümeti başımızdan eksik etmesin, çünkü alacağım daha çok daire var" dedi.

'ALLAH BURADAKİ VATANDAŞA SABIR VERSİN'

Birlik Medya isimli Youtube kanalına konuşan gurbetçi şunları söyledi:

Şimdi uygun olup olmaması beni fazla ilgilendirmiyor. Ben yurt dışındayım. Şöyle söyleyeyim. Biraz önce para bozdurdum, aldığım para geçen seneye göre beni makul derecede ikna etti. Allah'ım inşallah bu hükümeti başımızdan eksik etmesin, çünkü alacağım daha çok daire var. Ama buradaki vatandaşa da Allah sabır versin.

YORUMLAR (65)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
65 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir