Harabe binaya kilitleyip tel örgü çekmişler! Ölüme terk edilen Kangal 20 gün sonra bulundu

Harabe binaya kilitleyip tel örgü çekmişler! Ölüme terk edilen Kangal 20 gün sonra bulundu

Hayvana eziyetin adresi bu kez Erzincan oldu. Tercan ilçesinde 20 gündür kayıp Kangal cinsi 3 yaşındaki bekçi köpeği, harabe binada ölüme terk edilmiş haldeyken bulundu. Köpeğin harabe evden çıkamaması içinde kapısının tel örgü ile çevrildiği görüldü.

Erzincan'ın Tercan ilçesinde 20 gün boyunca kayıp olarak aranan Kangal cinsi bir bekçi köpeği, harabe bir binada ölümle burun buruna kaldıktan sonra mahalle sakinleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Tercan ilçe merkezinde bulunan Kazım Karabekir Mahallesi'nde yaşayan Ömer Durmuş'un dikkati sayesinde ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde özel güvenlik görevlisi Adem Kılıç'a ait olan ve 20 gün önce kaybolan köpek için yapılan aramalar sonuçsuz kalmıştı.

Ancak dün akşam saatlerinde Ömer Durmuş, mahallelerinde bulunan metruk bir binadan garip sesler duydu. Durmuş, merak ederek binayı kontrol ettiğinde, ikinci katta kangal cinsi bir köpek olduğunu fark etti. Hemen durumu köpeğin sahibine bildirdi.

Olay yerine gelen sahibi ve diğer mahalle sakinleri, köpeğin metruk binanın odasına hapsedildiğini ve kapıya çıkmaması için tel örgüyle çevrildiğini gördü.

Açlık ve susuzluktan bitkin düşmüş olan köpek, mahalle sakinleri tarafından merdiven konularak üst kattaki odanın camından çekilerek kurtarıldı. Kurtarılmasının ardından köpeğe hemen su verildi ve sağlık durumu kontrol edildi.

Polis ekipleri konuya ilişkin soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN