Hatay'da korkutan anlar: Bina çöktü, kurtarma görevlileri enkaz altında kaldı

Hatay'da korkutan anlar: Bina çöktü, kurtarma görevlileri enkaz altında kaldı

Hatay'da enkaz altında kalanlar için arama-kurtarma çalışması yapan Ayvalık Doğal Afetler Arama ve Kurtarma ekibinden 2 kişi, çöken binanın enkazında kaldı. Enkazda kalan görevliler bir süre sonra kurtarıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Hatay'ın Kırıkhan ilçesinin Kurtuluş Mahallesi'ndeki öğretmenevi enkazında Ayvalık Doğal Afetler Arama ve Kurtarma (ADAK) ekibi, arama-kurtarma çalışması başlattı.

Yakınlarından haber almak için bekleyenlerin izlediği, bazılarının da cep telefonu kamerasıyla görüntülediği çalışmalar sırasında çökme meydana geldi. Ekip üyeleri, panikle kaçışırken, 2 görevli ise beton yığınının altında kaldı.

Ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede görevliler, enkazdan çıkarıldı. Sağlık durumu iyi olan görevliler, kaldıkları yerden arama- kurtarma çalışmasına devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN