Hatay'dan kahreden haber: DHA muhabiri ve ailesi hayatını kaybetti

Hatay'dan kahreden haber: DHA muhabiri ve ailesi hayatını kaybetti

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerde acı bilanço her geçen saat katlanıyor. Depremde en ağır yıkımı yaşayan yerlerden biri olan Hatay'dan bir kahreden haber daha geldi. DHA Hatay Muhabiri İzzet Nazlı, eşi ve iki çocuğu yıkılan binada hayatını kaybetti.

Hatay'ın en eski yerleşim yerlerinden olan merkez Antakya ilçesi Cebrail Mahallesi Mimar Sinan Sokak'taki 5 katlı Genç Apartmanı'nın 2'inci katındaki dairede oturan Demirören Haber Ajansı (DHA) Hatay Muhabiri İzzet Nazlı ile ailesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat'ta saat 04.17'de meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depreme uykularında yakalandı. Büyük felakette Nazlı ailesinin de evi yıkıldı.

35 SAAT SONRA KAHREDEN HABER

Arama kurtarma ekipleri ve gönüllüler tarafından depremin ikinci günü yapılan çalışmalar sonucu depremin üzerinden 35 saat geçtikten sonra İzzet Nazlı, eşi Seda ve çocukları Ahmet Eren ile Esila'nın cansız bedenlerine ulaşıldı.

İzzet Nazlı, eşi Seda ve çocukları Ahmet Eren ile Esila'nın cenazeleri yarın Hatay'da toprağa verilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN