Hem Ankara’ya hem Antalya’ya yakın! Yaz kış herkes oraya koşacak! 11.500 metre kareden şehre yüksekten bakış…

Hem Ankara’ya hem Antalya’ya yakın! Yaz kış herkes oraya koşacak! 11.500 metre kareden şehre yüksekten bakış…

Hem Ankara'ya hem de Antalya'ya oldukça yakın mesafede bulunan bu yer yaz kış turist akınına uğrayacak. 11.500 metrekarelik alandan şehre kuşbakışı bakmak isteyenler Akyokuş Kasrı’na koşacak. Restoran alanları, kafeteryalar ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra şehrin mükemmel lezzetleri de burada yer alıyor. İşte şehre yüksekten bakış…

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak ve mimarisine yeni bir silüet ekleyecek yeni Akyokuş Kasrı için çalışmalar devam ediyor. Belediye bünyesinde gerçekleştirilen proje hem turistleri hem de yerli halka heyecanlandırıyor. 11.500 metrekarelik alandan şehre yüksek bir bakış atmak isteyenler soluğu burada alacak.

KONYA'YA YENİ BİR MİMARİ

Konya'nın Akyokuş bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda Akyokuş Kasrı projesinin tamamlandığı belirtildi. Başkan Altay, Akyokuş Kasrı’nın şehrin marka değeri kazandıran önemli bir eser olduğunu söyledi. Güncel bedeninin 383 milyon TL'ye mal olduğunu ifade eden Altay, Akyokuş Kasrı’nın kısa zamanda vatandaşlarla buluşacağını söyledi.

akyokus-kasri-2.jpg

Yine aynı bölgede yapılan Akyokuş Palye Düzenlemesi Rekreasyon alanı oluşturulduğunu ifade eden Altay, “135 milyon lira bedelle gerçekleştirdiğimiz bu düzenleme ile Konyalı vatandaşlarımız ile şehrimize gelen yerli ve yabancı misafirlerimize keyifli vakit geçirebilecekleri nitelikli bir mekân inşa ediyoruz” dedi.

akyokus-kasri-1.jpg

KONYA'NIN LEZZETİNDEN MANZARASINA KADAR…

Akyokuş Kasrı’ndan, Konya Mutfağı, Kafem, dinlenme alanları, toplantı salonları, seyir noktası, oyun alanları, Çocuk Mutfak Atölyesi, Mutfak Müzesi ve sergi alanları bulunacak.

akyokus-kasri.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN