“Hemen satın” diyen ünlü ekonomistten altını, evi, tarlası, arsası, olanlara uyarı! Alıcı bulan elden çıkarsın çünkü…

“Hemen satın” diyen ünlü ekonomistten altını, evi, tarlası, arsası, olanlara uyarı! Alıcı bulan elden çıkarsın çünkü…

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, altın ve gayrimenkul yatırımcılarına önemli uyarılarda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, altına veya gayrimenkule yatırım yapanlara “Eğer alıcı bulursanız hemen satın” diyerek dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu..

Gram altının değer kazandığı bir dönemde, Kurtoğlu’nun bu uyarısı yatırımcılar tarafından dikkate alınmaktadır..

Ayrıca, Kurtoğlu altın ve tarla sahiplerine, “Mecbur olmadıkça fiziki altınlarınızı, tarlanızı, ata tohumlarınızı, hayvanlarınızı satmayın” önerisinde bulundu.

img-1939.jpeg

Ayrıca, şehirde oturulan ev haricinde başka bir ev veya arsa sahibi olanların, alıcı bulduklarında hemen satmaları gerektiğini belirtti. Kurtoğlu, ayrıca otomobil alımının Eylül’den önce yapılmaması gerektiğini ve balkonda tarım ve yağmur suyu için düzen kurulması gerektiğini söyledi.

Kurtoğlu, küresel ekonomik, siyasi ve sosyal bir düzenin kurulduğunu ve bu düzenin çalışarak geçinmek ve mülk sahibi olmanın hayal olacağını ifade etti. Yeni düzenin etkileri henüz netleşmemiş olsa da, insanların yaşamını önemli ölçüde etkileyeceği tahmin edilmektedir.

Yeni düzenin, daha esnek çalışma saatleri, birden fazla işte çalışma ve emeklilik yaşının ertelenmesi gibi sonuçları olabilir. Ayrıca, mülk sahibi olmanın daha da zorlaşması insanların yaşam standartlarını ve refahını olumsuz etkileyebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN