Herkes merakla bekliyordu! İstanbulluya ücretsiz ulaşım müjdesi! Binerken 5 kuruş ödemeyeceksiniz

Herkes merakla bekliyordu! İstanbulluya ücretsiz ulaşım müjdesi! Binerken 5 kuruş ödemeyeceksiniz

Herkesin merakla beklediği o açıklama sonunda geldi. İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş sevinçten havalara uçuyor. Toplu taşımaya binerken cebinizden 5 kuruş dahi çıkmayacak. İşte ücretsiz toplu taşıma detayları…

İstanbul'da yaşayan İstanbulkart sahipleri bu haberle sevinçten havalara uçuyor. 2024 yılı Ramazan Bayramı tatili 9 gün olurken birçok kişi tatil planlarını yapmaya başladı. Bayram tatiline İstanbul'da geçirecek olanlar ise toplu taşımanın ücretli olup olmadığını araştırmaya başladı. O tarihler arasında herkes ücretsiz kullanacak. İşte ücretsiz toplu taşıma detayları…

BAYRAMA BAYRAM TADINDA HEDİYE

9 günlük bayram tatiline İstanbul'da geçirecek olan vatandaşlar ücretsiz toplu taşıma haberi ile sevinçten havalara uçtu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile birlikte tüm vatandaşlar için geçerli olacak ücretsiz biniş hakkı kampanyasının başladığı duyuruldu.

istanbul-toplu-tasima.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5 Nisan cuma akşamı başlayacak olan 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşların rahat ve güvenli bir hizmet alması amacıyla önlemlerin alındığını duyurdu.

İSTANBULKART SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ

İstanbul'da yaşayan İstanbul kart kullanıcıları 10-11-12 Nisan Ramazan Bayramı tatili süresince İstanbul kart ile İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecek.

İETT otobüsleri Ramazan Bayramı'nda gerçekleştirilecek olası yoğunluklara karşı ek seferler düzenlerken İstanbulkart tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN