Herkes o tarihe hazır olsun! Kocaeli, Yalova, Tekirdağ, İstanbul… Herkes yağmur dansına çıkacak

Herkes o tarihe hazır olsun! Kocaeli, Yalova, Tekirdağ, İstanbul… Herkes yağmur dansına çıkacak

Marmara Bölgesi için açıklama uzman isimden geldi. O tarihte başlıyor. Herkes şimdiden hazırlığını yapsın. Yağmur dansı başlayacak. İşte tüm detaylar…

Milyonlar tarafından yakından takip edilen güncel hava durumu detayları Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten’den geldi. Uzun süredir yüksek sıcaklık açıklamasında bulunan uzman isim bu kez yağışları işaret etti. Marmara hazırlığını yapsın. İşte tüm detaylar…


MARMARA’DA BAŞLIYOR

Milyonlarca vatandaş tarafından hareket etti güncel hava durumu detayları bir bir paylaşıldı. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar neydi dikkat çeken Kerem Ökten, bu kez yüzleri güldürecek o açıklamayla geldi. 2 Eylül Cumartesi günü işaret eden uzman isim, başta İstanbul olmak üzere tüm Marmara'da yağış uydusunda bulundu. Hem de az uz değil ortalık karmakarışık olacak.

yagis-2.jpg


Marmara Bölgesi yüksek sıcaklık ve nem nedeniyle kavrulurken vatandaş da serin havaları bekler oldu. 2 Eylül Cumartesi günü görülecek yağışlar tüm Marmaralıların yüzünü güldürdü. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, “Nihayet 2 Eylül Cumartesi günü Marmara bölgesi ve İstanbul yağışlara kavuşuyor. Gök gürültülü yağışlar…” sözleriyle vatandaşı sevindirdi.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN