Hulki Cevizoğlu'ndan sürpriz hareket! Aday adayı oldu! Hem de hangi partiden...

Hulki Cevizoğlu'ndan sürpriz hareket! Aday adayı oldu! Hem de hangi partiden...

Ceviz Kabuğu programıyla tanınan Hulki Cevizoğlu'nun bir partiden aday adayı olmak için başvurduğu haberi gündeme düştü. Sabah Gazetesi'nin haberine göre Cevizoğlu AK Parti'ye aday adaylığı için başvuruda bulundu...

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan genel seçimler için siyasi partiler aday adaylarını açıklamaya devam ediyor. Çalkantılı bir havada geçen siyaset arenasında kimin hangi partiden aday olduğuna dair haberler sık sık şaşkınlık da yaratıyor. Siyaset alanındaki bu hareketlilik devam ederken bir iddia daha ortaya atıldı...

'O PARTİDEN ADAY ADAYI OLDU'

Sabah gazetesi gazeteci ve sosyolog Hulki Cevizoğlu'nun AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu yazdı. Ceviz Kabuğu adlı televizyon programıyla tanınan isme dair bu iddia şaşkınlık yarattı.

'ADAY ADAYI OLMAK İÇİN BAŞVURDU'

Sabah'ın haberinde "14 Mayıs'ta gerçekleşecek Genel seçimler için artık iki aydan daha az bir süre kaldı. Partilere adaylık başvuruları devam ediyor. Gazeteci Hulki Cevizoğlu'nun da AK Parti milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğu belirtiliyor." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Hulki Cevizoğlu'nun konuya dair henüz bir açıklama yapmadığı gözlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN