İBB açıkladı: Hangi ilçeye ne kadar yağış düştü?

İBB açıkladı: Hangi ilçeye ne kadar yağış düştü?

İBB, İstanbul’da fırtınanın etkisinin azaldığı ancak sağanak yağışın sürdüğünü belirterek ilçelere düşen yağış miktarlarını açıkladı. En fazla yağış metrekareye Sarıyer'de 76 mm, Şişli'de 71,2 mm olarak ölçüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentte en çok yağış alan ilçeleri ve yağış miktarını açıkladı. Açıklamada, "En fazla yağış metrekareye Sarıyer 76 mm, Şişli 71,2 mm, Beylikdüzü 60,2 ve Çatalca’da 59,9 mm ölçülmüştür." denildi.

Açıklama şu şekilde:

"Şehrimizde etkili olan fırtına gücünü kaybederken, kuvvetli yağış hem Avrupa Yakasında hem de Anadolu Yakasında devam etmektedir. Şuana kadar en fazla yağış metrekareye Sarıyer 76 mm, Şişli 71,2 mm, Beylikdüzü 60,2 ve Çatalca’da 59,9 mm ölçülmüştür. Olası olumsuz durumlar için ekiplerimiz hazırlıklı durumda, ALO 153 Çözüm Merkezimiz aktif görev başında."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN