İçişleri Bakanlığı 335 personel alacak! KPSS'li KPSS'siz yüksek maaş ile istihdam fırsatı duyuruldu!

İçişleri Bakanlığı 335 personel alacak! KPSS'li KPSS'siz yüksek maaş ile istihdam fırsatı duyuruldu!

Milyonlarca iş arayan vatandaşa sevindirecek haber İçişleri Bakanlığı'ndan geldi. Yapılan son dakika duyurusuna göre, bakanlık 335 personel alacak. Farklı pozisyonlarda alınacak pozisyonlar için KPSS ve KPSS'siz alımlar olacak. Aynı zamanda yüksek maaş verilecek. İstenilen şartlar tek tek açıklandı. İşte boş olan kadrolar ve istenilen şartlar...

Seçimlerin yaklaşması ile birlikte devlet kadrolarında alımlar başladı. İçişleri Bakanlığı milyonlarca işsiz vatandaşa müjdeli haberi duyurdu. 335 personel alınacak. KPSS'li KPSS'siz yüksek maaş ile işe alımlar olacak. Aynı zamanda bazı kadrolar için lisans mezuniyet şartı aramıyorlar. Peki başvuru şartları neler? Hangi kadrolarda alım olacak? İşte detaylar haberimizde...

hghghghg-50.jpg

KAMUDA ÇALIŞMAK İSTEYENLER DİKKAT! 335 PERSONEL ALIMI OLACAK

Devlet kurumlarında çalışmak isteyen vatandaşlar dikkat. Yeni iş imkanları sıralandı. İçişleri Bakanlığı 335 personellik alım yapılacak. İşe alımla ilgili detaylar tek tek paylaşıldı. Peki İçişleri Bakanlığı personel alım şartları neler? Hangi alanlarda alım olacak?

hhgghgh-3.jpg

İş arayanlara müjdeli haber İçişleri Bakanlığı tarafından geldi. Gelen duyuru milyonlarca kişi sevince boğdu. Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler dikkat. Bakanlığın duyurusuna göre, farklı kadrolarda toplam 335 personel alımı olacak.

HANGİ ALANLARDA ALIM OLACAK?

Peki hangi alanlarda alım olacak? 335 personelin dağılımları ise şu şekilde yer alıyor;

156 büro personelleri, 117 Çağrı karşılama personeli, 16 temizlik personeli olacağı konusunda açıklama yapıldı. 4 elektrik-elektronik mühendisi ve 2 elektrik teknikeri alınacağı bilgisi verildi. Ayrıca 1 avukat ve 1 arşiv uzmanı da alım yapılacaktır.

ALIM ŞARTLARI NELER?

Peki alım şartları neler? İçişleri Bakanlığı 335 personel alımı başvuru şartları ise şu şekilde;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması aranan temel şartı arasındadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan 18 yaşından büyük, kamu haklarından mahrum olmayan, belli cezalardan hüküm giymemiş olmak aranan şartlar arasındadır. Erkek adayların askerliği yapmış olması ya da askerliği ertelemesi olması gerekmektedir.

ghghghhg-6.jpg

Tüm bunlara ek olarak Sözlü sınav tarihi itibarıyla en fazla 35 yaşında olmak aran şartlar arasındadır. Ayrıca görevi yapmasına herhangi bir engel ya da sağlık sorunun bulunması talep edilen şartlar arasındadır.

İçişleri Bakanlığı alımına iş başvurusu yapmak için son başvuru tarihi 15 Nisan’dır. 15 Nisan'a kadar başvurularını tamamlanması gerekmektedir. Başvurular, İçişleri Bakanlığı internet sitesi üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN