İki ilde ormanlar adeta küle döndü: Muğla kontrol altında

İki ilde ormanlar adeta küle döndü: Muğla kontrol altında

Yurt genelinde neredeyse her gün bir ilde orman yangını meydana geliyor. Bu kez yangının adresi Muğla ve Bilecik oldu. Ekiplerin çıkan yangına havadan ve karadan müdahaleye etmesiyle Muğla'daki yangını kontrol altına aldı.

Yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar bu kez Bikecik ve Muğla'yı yaktı. Bilecik'te önceki gün çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Merkeze bağlı Kuyubaşı köyü Karasu deresi üstü mevkisinde ormanlık alana yıldırım isabet etmesi sonucu pazar günü başlayan yangın rüzgarın etkisiyle devam ediyor.

MUĞLA'DAKİ ORMAN YANGINI KONTROL ALTINDA

Bir yangın da Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde meydana geldi. Ekipler çıkan orman yangınına müdahale etti. Beyobası Mahallesi Buyancık mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazözler ve orman işçileri ile itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yapılan müdahale sonucunda Muğla'daki yangın kontrol altına alındı.

yeni-proje-19.jpg

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN