İki ilin bağlantı yolunda kar engeli! Araçlar yolda kaldı

İki ilin bağlantı yolunda kar engeli! Araçlar yolda kaldı

Karlı hava tüm yurdu etkisi altına almaya devam ediyor. Bursa'nın İnegöl ile Kütahya'nın Domaniç ilçelerini birbirine bağlayan yolda yoğun kar sebebiyle ulaşım durdu. Yolda kalan araçlar için belediye ekipleri gönderildi.

​Bursa'nın İnegöl ilçesinde cumartesi gecesinden itibaren durmadan yağan kar sürücülere zor anlar yaşattı. Bazı araçlar, İnegöl ile Kütahya'nın Domaniç ilçesini birbirine bağlayan yolda ilerlemekte güçlük çekti.

3.jpg

Dün TIR ve ağır tonajlı araçların geçişine kapatılan İnegöl-Domaniç yolunda, kış lastiği ve zinciri olmayan araçların geçişlerine de izin verilmiyor. Karın aralıksız yağdığı bölgede, Karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

4.jpg

ARAÇLAR YOLDA KALDI

Bursa'nın İznik ilçesinden de benzer görüntüler var. Kocaeli'nin Gölcük ilçesi sınırında yer alan Eriklitepe Tabiat Parkı'nda araçlar kar sebebiyle mahsur kaldı. Araçları kurtarmak için bölgeye belediyeye ait iş makineleri gönderildi.

1-014.jpg

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN