İkinci el otomobil alacaklara müjde! Halkbank'tan ertelemeli taşıt kredisi: Düşük faiz oranıyla otomobil sahibi olun

İkinci el otomobil alacaklara müjde! Halkbank'tan ertelemeli taşıt kredisi: Düşük faiz oranıyla otomobil sahibi olun

Son zamanlarda sürekli olarak yükselen ikinci el otomobil fiyatları tüketicinin gündeminde yer alıyor. Yükselen fiyatlara karşı Halkbank tarafından müjdeli haber geldi. İkinci el otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara destek ödemesi sağlanıyor. Halkbank'a başvuru yapan vatandaşlar taşıt kredisine sahip oluyor. İşte tüm detaylar...

İKİNCİ EL OTOMOBİL ALACAKLARA MÜJDE

Ülkemizde yaşanan kur farkı ve küreselde yaşanan olaylar sonrasında otomobil piyasasındaki artış devam ediyor. Küreselde yaşanan çip krizi sonucunda otomobil fiyatları katlanarak artıyor. İkinci el piyasasının sıfır otomobil piyasasıyla yarıştığı günlerde otomobil almak oldukça zor.

Fakat Halkbank tarafından gelen kampanya doğrultusunda otomobil hayali kuranlara müjde geldi. İkinci el otomobil almak isteyen vatandaşlara destek amaçlı taşıt kredisi veriliyor. Otomobil fiyatlarında yaşanan artış ve sıfır otomobillerin stokta bulunmamasından dolayı tüketiciler otomobil alabilmek için kredi araştırmasına koyuldu. Uygun faiz ve vade imkanlarıyla müşteriye sunulan taşıt kredisine dair araştırmalar sürüyor.

doytfn1xuaat72h-mpyq.jpg

HALKBANK'TAN TAŞIT KREDİSİ

Halkbank tarafından ikinci el otomobil alacak vatandaşlara müjdeli haber geldi. Başlatılan kampanya ile birlikte vatandaşlara 320 bin TL tutarında nakit kredi desteği sağlanıyor.

Uygun şartlar altında vatandaşa sunulan kredi desteği 36 aya varan vade imkanlarıyla gündemde yer alıyor. Ayriyeten kredi 2 ay ertelemeli bir şekilde vatandaşa sunulacak. Faiz oranları ve vade süreleri kredi tutarı ve tercihlerine göre değişiklik sağlayabiliyor.

bsn-2133.jpg

FAİZ ORANLARI VE ÖRNEK HESAPLAMA

Halkbank tarafından sunulan ikinci el otomobil kampanyası kapsamında 320 bin TL'lik kredi başvurusunda ve 36 ay vade imkanıyla faiz oranı 1,61 olarak belirlendi. Örnek bir ödeme tablosunu paylaşan Halkbank 320 bin TL tutarındaki kredi ödemesinde aylık taksitlendirme 12 bin 579 lira 73 kuruş olarak belirlendi. Toplam geri ödemenin ise 452 bin 870 lira 28 kuruş olduğu açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN