İklim değişikliği fındık fiyatlarını arşa çıkardı! Fındık fiyatlarında yeni rekor bekleniyor... 23 Mart güncel fındık fiyatları!

İklim değişikliği fındık fiyatlarını arşa çıkardı! Fındık fiyatlarında yeni rekor bekleniyor... 23 Mart güncel fındık fiyatları!

Ülkemizde yaşanan enflasyon ve doğa olayları nedeniyle ürün fiyatlarındaki artış her geçen gün güncellenmeye devam ediyor. Ülkemizde en çok artış gösteren ürünlerden birisi de fındık fiyatları oldu. Fındık fiyatları son aylarda rekora doğru ilerliyor. Sürekli olarak zamlanan fındık fiyatları 23 Mart itibariyle güncellendi. İşte güncel fındık fiyatları...

FINDIK FİYATLARI REKORA KOŞUYOR!

Ülkemizde yaşanan iklimsel değişiklikler ile birlikte ürün fiyatlarında büyük bir artış yaşandı. Yaşanan artıştan en çok nasibini alan ürün ise fındık oldu. Fındık alım - satım işlemlerini gerçekleştiren üretici ve tüketici fındık fiyatlarını yakın takibe aldı.

Rekora doğru koşan fındık fiyatları serbest piyasada oldukça dalgalı bir fiyatlandırma sunuyor. Fındık fiyatlarında son durum ise açıklandı. İklim değişikliği nedeniyle kötü hava şartları fındık fiyatlarında büyük bir artışa neden oldu.

En çok sevilen kuruyemiş ürünlerinden birisi olarak bilinen fındık fiyatlarına gelen zam vatandaşın tepki göstermesine neden oldu. Meydana gelen değişiklik ile birlikte 23 Mart günceli fındık fiyat listesi paylaşıldı. Paylaşılan fiyatlara göre il il fındık fiyat listesi şu şekilde;

fdpjd3zxgacvz0.jpg

TMO GÜNCEL FINDIK FİYATI

En Düşük: 51,00 TL

En Yüksek: 53,00 TL

SAKARYA GÜNCEL FINDIK FİYATI

En Düşük: 48,40 TL

En Yüksek: 55,00 TL

SAMSUN GÜNCEL FINDIK FİYATI

En Düşük: 46,00 TL

En Yüksek: 62,00 TL

ÇARŞAMBA GÜNCEL FINDIK FİYATI

En Düşük: 50,10 TL

En Yüksek: 60,00 TL

TERME GÜNCEL FINDIK FİYATI

En Düşük: 45,00 TL

En Yüksek: 53,00 TL

ÜNYE GÜNCEL FINDIK FİYATI

En Düşük: 45,00 TL

En Yüksek: 57,50 TL

DÜZCE GÜNCEL FINDIK FİYATI

En Düşük: 48,00 TL

En Yüksek: 58,97 TL

AKÇAKOCA GÜNCEL FINDIK FİYATI

En Düşük: 42,00 TL

En Yüksek: 48,00 TL

FATSA GÜNCEL FINDIK FİYATI

En Düşük: 48,00 TL

En Yüksek: 59,00 TL

GİRESUN GÜNCEL FINDIK FİYATI

En Düşük: 56,30 TL

En Yüksek: 64,00 TL

TRABZON GÜNCEL FINDIK FİYATI

En Düşük: 52,00 TL

En Yüksek: 57,50 TL

ZONGULDAK GÜNCEL FINDIK FİYATI

En Düşük: 40,00 TL

En Yüksek: 53,00 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN