İlgi artınca bedava yaptı! O şehirde 1 alana 1 bedava kampanyası! Üstelik eskisini getirene de bedava

İlgi artınca bedava yaptı! O şehirde 1 alana 1 bedava kampanyası! Üstelik eskisini getirene de bedava

Taş plağa ilgi artınca bedava yapmaya başladı! O ilde 1 alana 1 bedava kampanyası başlatıldı! Antika eşya getirene taş plak hediye! Ayrıca ne alırsan al ikincisi bedava...

Kırşehir Zanaatkarlar Çarşısı'nda faaliyet gösteren bir taş plak satıcısı, eski ürünlere olan ilginin artması üzerine ilginç bir kampanya başlattı. Esnaf Ömer Yeşil, müşterilere yönelik bir promosyon düzenleyerek, bir alışveriş yapanlara taş plak hediye etme kararı aldı.

ANTİKA EŞYA GETİRENE TAŞ PLAK ÜCRETSİZ

Yeşil, Kırşehir'de insanların eski ürünlere olan ilgisinin gün geçtikçe arttığını belirterek, bu ilgiden yola çıkarak müşterilere özel bir kampanya başlattığını ifade etti. Kampanya kapsamında bir alana veya bir antika eşya getirene, taş plakların ücretsiz verileceğini açıklayan Yeşil, bu şekilde müşterilerle etkileşimini artırmayı hedeflediğini belirtti.

tas-plak.jpg

BİR ALANA BİR BEDAVA

Yeşil, UNESCO şehri Kırşehir'de plak ve eski antika işleriyle uğraştığını söyleyerek, şehirdeki insanlara plak ve antika ürünleri sevdirmeye çalıştığını ifade etti. "Bir alana bir bedava" kampanyasının altını çizen Yeşil, "Plak alana plak, dergi alana dergi gibi hediyelerimiz var" dedi.

Esnaf, halkın eski eşyalara olan ilgisinin arttığını fark ettiğini ve özellikle taş plakların, 33'lük ve 45'lik plakların ülke genelinde popüler olduğunu belirtti. Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte taş plak ve gramofonların değerinin daha iyi anlaşıldığını ifade eden Yeşil, müşterilerin evlerinde eskiye dönük odalar açmalarının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Kampanya, hem eski eşyaya olan ilgiyi canlandırmayı hem de müşterilere özel bir teşvik sağlamayı amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN