İlkokul mezunlarına devlet kurumunda iş fırsatı! DSİ yeni alım ilanını paylaştı: O koşullara uyan işi kapacak

İlkokul mezunlarına devlet kurumunda iş fırsatı! DSİ yeni alım ilanını paylaştı: O koşullara uyan işi kapacak

Devlet kurumunda iş arayanlara yeni fırsat Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürlüğü’nden geldi. DSİ tarafından paylaşılan ilanda Adana ve Mersin’de ilköğretim mezunu işçi alınacağı duyuruldu. İşte, DSİ alımlarının detayı…

Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürlüğü, Adana ve Mersin illerinde ilköğretim mezunu işçi alımı yapacak. İŞKUR üzerinden paylaşılan ilan kapsamında alımlar da İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek.

Adaylar başvurularını İŞKUR internet sitesi üzerinden ya da hizmet noktaları ile ALO 170 hattından 13 Nisan tarihine kadar yapabilecek. Alım süreci, noter kurasıyla belirlenecek adaylardan yürütülecek ve o adaylar arasından işe alım yapılacak. İşe alınan adayların, Adana ile Mersin illerinde atandıkları bölgede 3 yıl süre ile görevlerini sürdürmeleri gerekecek.

dsi-personel-alimi-1.jpg

DSİ 6. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

DSİ personel alımı şartları arasında genel sağlık koşulları bulunuyor. Bunun yanı sıra başvuru yapacak adayların eğitim durumu, tecrübe gibi kriterleri değerlendirmeye alacak. Başvuru adresine bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN