İlkokul, ortaokul, lise mezunlarına iş ilanı yayınlandı! Büyükşehir Belediyesi şartları duyurdu

İlkokul, ortaokul, lise mezunlarına iş ilanı yayınlandı! Büyükşehir Belediyesi şartları duyurdu

Belediyeler tarafından yapılan personel alımları hakkında araştırmalar devam ediyor. Yayınlanan İran kapsamında En az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği ilan detayları belli oldu. Başvurular için son tarih 3 Nisan 2023 olarak belirtildi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bahçe Bakım Elemanı kadrosuna 25 personel alımı yapılacağını duyurdu. Muğla Belediyesi tarafından yapılacak alımlar için istenen şartları sağlayan adaylar ilanlara başvuruda bulunabilir. Asgari ücret üzerinde bir ödeme yapılacağı belirtilirken adayların İŞKUR üzerinden başvuru yapabileceği aktarıldı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…


BAŞVURU DETAYLARI BELLİ OLDU

Muğla Belediyesi tarafından yapılacak personel alımları için adayların dikkat etmesi gereken noktalar paylaşıldı. Başvurular kapsamında adaylardan istenen belgeler şu şekildedir:

  • Kimlik fotokopisi,
  • İkametgah belgesi,
  • Öğrenim belgesi,
  • Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına herhangi bir engelinin ve kronik rahatsızlığının bulunmadığına dair sağlık kurulu raporu.

iskur-personel-1.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Belediye kapsamında belirlenen kadroya yerleşmek isteyen adaylar başvuruları İŞKUR üzerinden yapacak. Listede belirtilen belge kontrolü ile için adayların 6 nisan 2023 tarihine kadar Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Şeyh Mah. Kurşunlu Cad. 1 No'lu Hizmet Binası No:4 Menteşe/Muğla adresine belgeleri teslim etmesi gerekiyor. Belge kontrolü ile birlikte başvuru şartlarını sağlayan adaylar asil ve yedek liste olarak noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi ile kadrolara yerleşebilir.

mugla-belediyesi-1.jpg

Listelerin belirlenmesine müteakip sınav ve alım süreci ile ilgili her türlü duyuru www.mugla.bel.tr resmi web adresinden takip edilebilecektir.
İşe alım süreci tamamlanan ve çalışma süresi sonunda iş akdi vize süresinin bitimine nedeniyle askıya alınan adaylar Büyükşehir Belediyesi Meclisinden vize alması ve açık iş pozisyonuna devam etmesi durumunda sonraki dönem içerisinde yeniden iş başı yapabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN