İmamoğlu: 14 Mayıs milat olacak

İmamoğlu: 14 Mayıs milat olacak

İBB Başkanı İmamoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Gaziantep'te bir depremzede aileyi ziyaret etti. İmamoğlu ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “14 Mayıs, şehirlerimizin sağlıklı şekilde ayağa kalkması için bir milat olacak” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Gaziantep'te depremzede bir aile ile çadırda sohbet etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan İmamoğlu, “Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Gaziantep'teyiz. Hem millet buluşmasına katıldık hem de depremzede vatandaşlarımızı ziyaret edip sorunlarını dinledik. 14 Mayıs, şehirlerimizin sağlıklı şekilde ayağa kalkması için bir milat olacak” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN