İmamoğlu duyurdu: İBB ekipleri kaçak yapıları yıkıyor

İmamoğlu duyurdu: İBB ekipleri kaçak yapıları yıkıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un en güzel sahillerine sahip olan Üsküdar'da çalışmalar yapmaya devam ediyor. Üsküdar'ın Salacak bölgesindeki kaçak yapıların İBB ekipleri tarafından yıkımın gerçekleştiğini belirten İmamoğlu, "Yıllardır göz yumulan kaçak kafelerin birini daha bugün yıktık" ifadelerine yer verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaştığı mesajda yapılara yönelik çalışmalarının sürdürdüğünü gösterdi.

İMAMOĞLU 'YILLARDIR GÖZ YUMULAN' DİYE AÇIKLADI

İmamoğlu paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı: "Dünyanın en güzel manzaralarından birinde, Üsküdar Salacak'ta yıllardır göz yumulan kaçak kafelerin birini daha bugün yıktık."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN