İmamoğlu Erdoğan'ın 'İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder' sözlerini hatırlattı: Son zamanlarda ilk kez doğruyu gördü

İmamoğlu Erdoğan'ın 'İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder' sözlerini hatırlattı: Son zamanlarda ilk kez doğruyu gördü

İBB Başkanı İmamoğlu, ziyarete gittiği Tokat'ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. "Halk Buluşması" kapsamında halka seslenen İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder' sözlerini hatırlatarak "Son zamanlarda ilk kez doğruyu gördü. Bu seçimi ilk turda kazanacağız. İkinci tur yok. Biz milletçe sevdiğimiz bir söz var. 'Bugünün işinin yarı bırakmayacaksın', biz Millet İttifakı olarak bugünün işini yarına bırakmayacağız. Oy patlaması yapacağız." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Amasya'nın ardından Tokat'a geçerek "Halk Buluşması" programlarına katıldı. Burada vatandaşlara seslenen İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye seçimleri döneminde 'İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder' sözlerini hatırlatarak "Son zamanlarda ilk kez doğruyu gördü. Bu seçimi ilk turda kazanacağız. İkinci tur yok. Biz milletçe sevdiğimiz bir söz var. 'Bugünün işinin yarı bırakmayacaksın', biz Millet İttifakı olarak bugünün işini yarına bırakmayacağız. Oy patlaması yapacağız." diye konuştu.

İmamoğlu, eğitimden, gençlerin haklarına, hukukuna, kadınlara, bütün konularda ülkenin bütün sorunlarının tek sebebinin mevcut hükümet olduğunu söyledi.

6744297.jpg

'İLK TURDA KAZANACAĞIZ'

14 Mayıs seçiminin öneminden bahseden İmamoğlu şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanı ne demişti? 'İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır' demişti yetinmedi, ne dedi? 'İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder' demişti. Son zamanlarda ilk kez doğruyu gördü. Bu seçimi kazanacağız. Bu seçimi ilk turda kazanacağız. İkinci tur yok. Biz milletçe sevdiğimiz bir söz var. 'Bugünün işinin yarı bırakmayacaksın', biz Millet İttifakı olarak bugünün işini yarına bırakmayacağız. Oy patlaması yapacağız. İstanbul'da nasıl hep birlikte sandığa koştuk, nasıl hep birlikte sandığa sahip çıktık, Türkiye'de de aynısını yapacağız ve milletçe kazanacağız. 86 milyon insanımız kazanacak. Bunların kazanma dönemi bitti. Şimdi 86 milyon insanımızın kazanma zamanı geldi. Doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine kazanma vakti geldi. Tokatlı sözünün eri ve süreci aklı başında bakan ve sadakati yüksek, vatanperver insanlardır."

6744299.jpg

15 MAYIS'TA KALKTIĞINIZDA YÜZÜNÜZ GÜLECEK

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yan yana geldiklerinde güç yarattıklarını söyleyen İmamoğlu, "Milletçe 15 Mayıs sabahı itibariyle ayağa kalkalım. 15 Mayıs sabahı çok önemli. Size söz veriyorum. Allah bizi mahcup etmeyecek, biliyorum. Size söz veriyorum, 15 Mayıs sabahı kalktığınızda hava size bir başka güzel gelecek, yüzünüz gülecek. 15 Mayıs'ta sabah kalktığınızda artık televizyonlarda saat başı konuşan yüzü asık bir insan görmeyeceksiniz. 15 Mayıs sabahı itibariyle her gün vatanı ve milleti için çok çalışan bir heyeti görevde göreceksiniz. Biz işimizi yapıyoruz. Görevimizi de yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN